FUSTERIA TÈCNICA INDUSTRIAL I MOBILIARI

FUSTERIA TÈCNICA INDUSTRIAL I MOBILIARI

CONTACTI'NS

novatecsll.com/contacto/

info@novatecsll.com

 

 

Dins de la nova gamma de productes i serveis CONTRACT inclosos al projecte de Novatec , s'incorpora al nostre catàleg de representades
la marca "PAU FERRO".

Mitjançant de Pau Ferro fem realitat els dissenys i idees que els nostres clients imaginin, duem a terme qualsevol producte de fusteria i mobiliari a la seva mesura per tot tipus de projectes on es requereixi fusteria industrial i mobiliari.

Disposem a Gandia de la nostra planta fabril amb les següents seccions al seu servei:

  • Secció de disseny i desenvolupament de producte
  • Secció de maquinària, manipulació i tall de producte
  • Secció d'ebenisteria i muntatge
  • Secció de poliment i acabat
  • Secció de logística i instal·lació

Les nostres solucions ens permeten adaptar-nos a qualsevol tipus de projecte, les solucions intregren la funcionalitat així com l'adaptació a l'ús i l'espai pel qual ha estat dissenyades, tant en petites com per grans instal·lacions.

Per a això utilitzem tot tipus de materials, taulers, xapes naturals, xapes confeccionades, laminatges d'alta pressió, compactes, materials fenòlics i hidrofugs, Melamines, pedres acríliques( *Corian, *Hi-*Macs..) etc..

El nostre equip professional i la nostra experiència ens permet oferir als nostres clients la solució que ells necessiten.

Els nostres productes :

Mobiliari per a projectes hotelers i de restauració - Mobiliari i - Panelats Hospitalaris - Portes tècniques i tradicionals - Empanelats - Falsos Sostres-Cabines Sanitàries - Fusteria Exterior,..etc..

Consulti'ns sense compromís i l'assessorarem sobre el seu projecte i possibles solucions. 

Tornar

Les Nostres Marques