CONSULTORIA I PROJECTES

  • Novatec 2013,S.L.L. ofereix la major i més variada selecció d'equipaments per a la restauració, des de l'emmagatzematge i preparació fins a la cocció i rentat- dissenyats i fabricats per portar a terme l 'estil, les tècniques i la creativitat de tots els xefs professionals. L'última introducció de nous catàlegs per al subministrament a Professionals del sector d'Hostaleria, Restauració i col·lectivitats , garanteix els màxims nivells de satisfacció en totes les aplicacions .
  • Les nostres representades Baron, Jemi, Fagor, Firex, Angelo Po, Infrico, etc….Utilitzen les més avançades tecnologies i subministren als usuaris amb alts requeriments en el camp dels menjadors col·lectius, que necesiten solucions que assegurin l'alta productivitat, l'optimització de recursos i la cura màxima de l'higiene i el  medi ambient. Cuines centrals, hotels, hospitals, menjadors col·lectius, cuines d'aeroports, centres de convencions, catering i indústries d'aliments, tots gaudeixen dels beneficis de les solucions integrades d'aquests i altres fabricants
  • Des del nostre inici hem creat les millors cuines professionals. Cada cuina és única, creada sota comanda adaptant-se a totes les necessitats de cada client. Tot els projectes giren sempre entorn de la tradició, la innovació i la qualitat. En l'actualitat, amb la introducció de les ultimes tecnologies en equips s'impulsa la innovació entre les claus per a l'èxit.
  • Durant anys hem estat en l'avantguarda de l'equipament per al procés d'aliments, amb una àmplia gamma d'alta qualitat i eines de llarga durabilitat. En l'actualitat, hem ampliat les nostres gammes per atendre a tot tipus de necessitats i pressupost, amb solucions compactes i fàcils d'usar en pubs, cafeteries i restaurants.
  • També disposem d'un àmplia gamma en Rentadores, Assecadores i Plantxadores-Plegadores d'ultima generació.
  • A més ara posem a la disposició dels nostres clients una nova representada "Pau Ferro", una divisió de Fusteria tècnica i mobiliari a mesura per a tot tipus de projectes
  • **Totes les marques esmentades en aquest documents pertanyen als seus legítims propietaris i estan subjectes a les lleis Copyright.
RTE. EL JAPO - ANDORRA RESIDENCIA PER 135 USUARIS CUINA HOTEL 100 HABITACIONS
Tornar